Uutiset

Pirkanmaan lupaavimmat kasvuyritykset valittu

Pirkanmaan lupaavimmat kasvuyritykset valittu

Pirkanmaan lupaavimmiksi kasvajiksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu Fintras Oy. Kunniamaininnan sai Radientum Oy. Yritykset etenevät valtakunnallisiin jatkosparrauksiin ja finaaliin, jossa valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset Start again ja Startup -sarjoissa.

Valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 39 hakijasta. Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota markkinapotentiaaliin ja liiketoiminnan skaalautuvuuteen, tiimin kokoonpanoon ja siihen, miten “smart cityn” -teema näkyi yrityksessä.

Voittajayritys, vuonna 2005 perustettu Fintras Tampereelta tekee DC-sähköjärjestelmiä ja niihin yhteensopivia LED-valaisimia. Tuomariston mukaan yritys paitsi täyttää voittajakriteerit, sillä on erityisen suuri markkinapotentiaali ja patentilla suojattu vahva teknologia.

Kunniamaininnan saaja, vuonna 2015 perustettu tamperelainen Radientum Oy on antenniteknologiaan ja antennisuunnitteluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa antennisuunnittelun erityisosaamista haasteellisiin IOT-projekteihin, joissa materiaalit, koko tai muoto, kuten metalli, aiheuttavat erityisvaatimuksia laitteen langattomalle toiminnalle.

Pirkanmaan Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään 25.-26.10.2017 Jyväskylässä. Finaaliin pääsee kaikkiaan 100 yritystä eri Kasvupoluilta, joita järjestetään tänä vuonna eri toimialoilla ja alueilla yhteensä 27.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>