Uutiset

Poliisin keskiviikko Pirkanmaalla: 6 ajo-oikeudetonta,5 rattijuoppoa, näpistyksiä, tappeluita…

today11.5.2017

share close

Poliisin keskiviikko oli tehtävien osalta vilkas.  Keskiviikon aikana jäi kiinni ajo-oikeudettomia kuljettajia Tampereen Hämeenpuistossa,  Parkanon Aureentiellä, Pirkkalan Saapastiellä  ja Nokian Kalkuntiellä ja ja Sastamalan Liekolankadulla.

Poliisi nappasi lisäksi useampia rattijuoppoja. Muun muassa vt 3:llä Valkeakoskella Konhon rampissa oli tapahtunut henkilöauton ulosajo. Auto oli osunut valaisinpylvääseen, mikä oli katkennut. Lähistöltä tavattiin 60-luvulla syntynyt päihtynyt mies, jota epäillään auton kuljettajaksi. Myös Kangasalla poliisi tapasi kuljettajan, jota epäillään rattijuopumuksesta. Karin-Heikintiellä henkilöautoa kuljettanut 44-vuotias nainen kuljetettiin puhalluksen jälkeen verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.

Nokian Härkitiellä sijaitsevassa ravintolassa oli tapahtunut pahoinpitely, kun 20-vuotias mies oli käynyt niskalenkkiotteella kiinni ravintolassa asiakkaana olleeseen naiseen aiheuttaen hänelle kipua kaulalle ja kasvoihin. Tätä ennen mies oli aiheuttanut ravintolassa häiriötä mm. juomalla toisten juomia. 

Ruovedellä Ruhalantiellä paloi yöllä tien varressa halkopino, joka todettiin tahallaan sytytetyksi. Poliisipartio kävi paikalla ja palokunta sammutti palon. Tapahtuneesta ei aiheutunut vahinkoa henkilöille eikä muulle omaisuudelle.

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%