Uutiset

Poliisin keskiviikko Pirkanmaalla: 6 ajo-oikeudetonta,5 rattijuoppoa, näpistyksiä, tappeluita…

Poliisin keskiviikko Pirkanmaalla: 6 ajo-oikeudetonta,5 rattijuoppoa, näpistyksiä, tappeluita…

Poliisin keskiviikko oli tehtävien osalta vilkas.  Keskiviikon aikana jäi kiinni ajo-oikeudettomia kuljettajia Tampereen Hämeenpuistossa,  Parkanon Aureentiellä, Pirkkalan Saapastiellä  ja Nokian Kalkuntiellä ja ja Sastamalan Liekolankadulla.

Poliisi nappasi lisäksi useampia rattijuoppoja. Muun muassa vt 3:llä Valkeakoskella Konhon rampissa oli tapahtunut henkilöauton ulosajo. Auto oli osunut valaisinpylvääseen, mikä oli katkennut. Lähistöltä tavattiin 60-luvulla syntynyt päihtynyt mies, jota epäillään auton kuljettajaksi. Myös Kangasalla poliisi tapasi kuljettajan, jota epäillään rattijuopumuksesta. Karin-Heikintiellä henkilöautoa kuljettanut 44-vuotias nainen kuljetettiin puhalluksen jälkeen verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.

Nokian Härkitiellä sijaitsevassa ravintolassa oli tapahtunut pahoinpitely, kun 20-vuotias mies oli käynyt niskalenkkiotteella kiinni ravintolassa asiakkaana olleeseen naiseen aiheuttaen hänelle kipua kaulalle ja kasvoihin. Tätä ennen mies oli aiheuttanut ravintolassa häiriötä mm. juomalla toisten juomia. 

Ruovedellä Ruhalantiellä paloi yöllä tien varressa halkopino, joka todettiin tahallaan sytytetyksi. Poliisipartio kävi paikalla ja palokunta sammutti palon. Tapahtuneesta ei aiheutunut vahinkoa henkilöille eikä muulle omaisuudelle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>