Uutiset

Sami Toiviainen Pyrinnön päävalmentajaksi

Sami Toiviainen Pyrinnön päävalmentajaksi

Sami Toiviainen on Pyrinnön uusi päävalmentaja.Toiviaisen aisapariksi on nimitetty Ilpo Rantanen. Pyrintö julkisti tänään myös kolme merkittävää pelaajasopimusta: Antero Lehto, Petri Heinonen ja Joonas Caven pukevat punaista päälle myös ensi kaudella.

Toiviainen, 42, on toiminut päävalmentajana Korisliigassa vuodesta 2007. Hän on voittanut Suomen mestaruuden Namika Lahdessa 2009 ja SM-hopeaa KTP:ssä 2013. Korisliigan vuoden valmentajaksi Toiviainen on valittu kahdesti.

Pyrinnön peräsimessä Toiviainen korvaa Ilkka Palviaisen, joka valmensi seuraa kahden kauden ajan. Palviainen jätti tehtävänsä Pyrinnön hävittyä puolivälierissä Vilppaalle.

Toiviaisen työpariksi sovittu Ilpo Rantanen palaa Pyrinnön apuvalmentajaksi muutaman vuoden jälkeen. Rantasen kanssa Pyrintö on solminut sopimuksen kaudeksi 2017-2018.

Pyrinnön Korisliiga-joukkueen kolmas valmentaja on Juri Heinämäki, joka vastaa myös miesten 1A-divisioonaa pelaavan Pyrintö II-joukkueen valmennuksesta. Heinämäki saa divariin avukseen Susijengi-legendan Antti Nikkilän.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>