Uutiset

Tamperelaiset mukaan uuden strategian suunnitteluun

Tamperelaiset mukaan uuden strategian suunnitteluun

Tampereen kaupunki innostaa kaupunkilaisia mukaan uuden kaupunkistrategian luomisessa. Juuri avattujen tampereenkasvot.fi-kyselysivuston sekä Tampereen Raati -mobiilisovelluksen avulla kerätään näkemyksiä tulevaisuuden Tampereesta.

Näkemysten keräämiseen käytetään kyselyitä, joissa on kolme osa-aluetta: arki ja yhteisöllisyys, osaaminen ja yrittäjyys sekä elämykset ja ilmapiiri. Kaikki kyselyt ovat avoinna 18.6. asti. Suomessa Tampere on vuodesta toiseen halutuin asuinpaikka ja houkuttelevin matkailukaupunki sekä suosituin opiskelukaupunki.

Kansainvälisessä tunnettuudessa Tampereella on kuitenkin vielä paljon tehtävää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>