Uutiset

Poliisin illassa ja yössä varkauksia sekä liikennerikkomuksia

Poliisin illassa ja yössä varkauksia sekä liikennerikkomuksia

Poliisin eiliseen iltaan ja yöhön kuului mm. liikennerikkomusten ja varkauksien selvittelyä.

Tampereella paikkakuntalaisen 28-vuotiaan naisen ja 19-vuotiaan miehen epäillään anastaneen kaksi sähkötyökalua Viinikankadulla sijaitsevasta tavaratalosta. Molemmat olivat ottaneet tuotteet pois pakkauksistaan ja laittaneet ne laukkuunsa. Molemmat otettiin kiinni epäiltynä varkauteen ja kuljetettiin Tampereen poliisiasemalle.

Mutkakadulla Tampereella poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. 42-vuotiaalla miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>