Uutiset

Dave Lindholm on Vuoden Kitaralähettiläs

Dave Lindholm on Vuoden Kitaralähettiläs

Tampere Guitar Festival on tänä vuonna nimennyt ensimmäisen Tampere Guitar Festivalin Vuoden Kitaralähettilään.   Hän on Dave Lindholm, joka on on klassikkolevyillään ja kuolemattomilla biiseillään saavuttanut sekä yleisön että musiikkiteollisuuden kunnioituksen. Lindholm esiintyy Tampere Guitar Festivaleilla SF Blues -kokoonpanon kanssa Tampere-talossa perjantaina 9. kesäkuuta.

Lindholm sai säveltaiteen valtionpalkinnon vuonna 2006 ja vuonna 2009 Juha Vainio -palkinnon. Vuonna 2011 hän pokkasi Erikois-Emman työstään suomalaisen bluesin ja rockin puolesta. Edelleen erittäin aktiivisen kitaristin ja laulajan viimeisin levy, V. ilmestyi viime vuoden lopulla.

Kolmastoista Tampere Guitar Festival 3.-11. kesäkuuta esittelee kitaravetoista musiikkia laajasti. Ohjelmassa on jazzia, bluesia, sinfonista orkesterimusiikkia, fingestyle-kitarointia, swingiä, folkia, flamencoa ja klassista soittoa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>