Uutiset

Dave Lindholm on Vuoden Kitaralähettiläs

today15.5.2017

share close

Tampere Guitar Festival on tänä vuonna nimennyt ensimmäisen Tampere Guitar Festivalin Vuoden Kitaralähettilään.   Hän on Dave Lindholm, joka on on klassikkolevyillään ja kuolemattomilla biiseillään saavuttanut sekä yleisön että musiikkiteollisuuden kunnioituksen. Lindholm esiintyy Tampere Guitar Festivaleilla SF Blues -kokoonpanon kanssa Tampere-talossa perjantaina 9. kesäkuuta.

Lindholm sai säveltaiteen valtionpalkinnon vuonna 2006 ja vuonna 2009 Juha Vainio -palkinnon. Vuonna 2011 hän pokkasi Erikois-Emman työstään suomalaisen bluesin ja rockin puolesta. Edelleen erittäin aktiivisen kitaristin ja laulajan viimeisin levy, V. ilmestyi viime vuoden lopulla.

Kolmastoista Tampere Guitar Festival 3.-11. kesäkuuta esittelee kitaravetoista musiikkia laajasti. Ohjelmassa on jazzia, bluesia, sinfonista orkesterimusiikkia, fingestyle-kitarointia, swingiä, folkia, flamencoa ja klassista soittoa.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%