Uutiset

Poliisilla kiirettä viikonloppuna

Poliisilla kiirettä viikonloppuna

Poliisi sai ahkeroida viikonloppuna monenlaisten häiriöiden parissa.

Tampereen keskustasta vanhan kirjastotalon puistosta tuli tutkittavaksi pahoinpitely. Kuusikymppinen mies oli istuskellut puistossa ystäviensä kanssa, kun heidän luokseen oli tullut kaksi tuntematonta miestä. Tupakkaa halunneet nuoret miehet aloittivat pahoinpitelyn mm. polkupyörän pumpulla lyömällä.  Poliisipartio tavoitti Satakunnankadulta tuntomerkkeihin sopivan miehen, jota epäillään pahoinpitelystä.

Aleksis Kiven kadulla sijaitsevassa ravintolassa riehui 28-vuotias mies. Aggressiivinen mies oli mm. riisunut paitansa ja haastanut järjestyksenvalvojaa tappeluun. Poliisipartio kuljetti miehen lopulta putkaan.

Rattijuoppoja saatiin kiinni mm. Hervannan valtaväylällä ja Lempäälässä Moisionaukealla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>