Uutiset

Törkeä vahingonteko Pirkkalan Haikanvuoressa

Törkeä vahingonteko Pirkkalan Haikanvuoressa

Pirkkalassa Haikanvuoressa aiheutettiin huomattavia omaisuusvahinkoja keskiviikon 10.5. ja torstain 11.5. välisenä yönä noin kello 22 - 02. Haikanvuoressa otettiin luvatta käyttöön kaksi ajettavaa henkilönostinta (kuukulkija), joista toisen matka päättyi kolmen metrin päähän ojaan ja toisella jatkettiin matkaa törmäten rakenteilla olevan teollisuusrakennuksen rakenteisiin ja lisäksi useampaan katuvalotolppaan. Toinen kuukulkija löytyi aamulla lähistöltä vaurioituneena.

Vaurioita syntyi poliisin mukaan yhteensä useiden kymmenen tuhansien eurojen edestä. Poliisi tutkii tapahtumia mm. törkeänä vahingontekona ja luvattomina käyttöinä.

Alueella on nähty liikkuvan valkoinen porrasperäinen henkilöauto. Autossa on ollut ainakin kuljettaja ja yksi matkustaja. Epäillyn tekijän epäillään tulleen kyseisellä autolla paikalle. Toistaiseksi poliisille on selvinnyt, että koneita on käyttänyt sama nuorehko mieshenkilö.

Poliisin mukaan paikalta ei ole anastettu mitään, joten teon motiivina lienee pelkästään omaisuuden vahingoittaminen. Poliisi pyytää vähäisiäkin tapahtumiin liittyviä havaintoja puhelinnumeroon 0295415051 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>