Uutiset

Törkeä vahingonteko Pirkkalan Haikanvuoressa

today15.5.2017

share close

Pirkkalassa Haikanvuoressa aiheutettiin huomattavia omaisuusvahinkoja keskiviikon 10.5. ja torstain 11.5. välisenä yönä noin kello 22 – 02. Haikanvuoressa otettiin luvatta käyttöön kaksi ajettavaa henkilönostinta (kuukulkija), joista toisen matka päättyi kolmen metrin päähän ojaan ja toisella jatkettiin matkaa törmäten rakenteilla olevan teollisuusrakennuksen rakenteisiin ja lisäksi useampaan katuvalotolppaan. Toinen kuukulkija löytyi aamulla lähistöltä vaurioituneena.

Vaurioita syntyi poliisin mukaan yhteensä useiden kymmenen tuhansien eurojen edestä. Poliisi tutkii tapahtumia mm. törkeänä vahingontekona ja luvattomina käyttöinä.

Alueella on nähty liikkuvan valkoinen porrasperäinen henkilöauto. Autossa on ollut ainakin kuljettaja ja yksi matkustaja. Epäillyn tekijän epäillään tulleen kyseisellä autolla paikalle. Toistaiseksi poliisille on selvinnyt, että koneita on käyttänyt sama nuorehko mieshenkilö.

Poliisin mukaan paikalta ei ole anastettu mitään, joten teon motiivina lienee pelkästään omaisuuden vahingoittaminen. Poliisi pyytää vähäisiäkin tapahtumiin liittyviä havaintoja puhelinnumeroon 0295415051 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%