Uutiset

Lempäälässä Mattilan koulun lattiaa korjataan

Lempäälässä Mattilan koulun lattiaa korjataan

Lempäälässä Mattilan koulun kerhotilojen lattiarakenteet on tutkittu ja korjaussuunnitelma on valmistunut. Lattian korjaustyöt jatkuvat tehdyn suunnitelman mukaisesti.

Tiloissa on tähän mennessä otettu haitta-ainepitoisuusnäyte betonilaatan pinnasta. Tulokset jäivät raja-arvojen alapuolelle. Lisäksi on purettu asbestitöinä vanhat putkieristeet ja puhdistettu lattia sekä otettu asbestianalyysi, jossa tila todettiin puhtaaksi.

Korjaussuunnitelman mukaisesti aloitetaan putkityöt sekä lattian purkutyöt tällä viikolla. Purkutöiden jälkeen aloitetaan uuden lattiarakenteen tekeminen. Betonilaatan ja bitumisivelyn päälle tehdään tasoitteella tasausvalu. Tämän tarkoituksena on aikaansaada tasainen alusta, jonka päälle eristeeksi tulee uretaanilevy sekä pinnoitekalvo, joka nostetaan lattian rajassa seinälle asti tiivisteeksi. Näin saadaan tilaan uusi tiivis lattiarakenne.

Lattia pyritään saamaan valmiiksi viimeistään kesäkuun ensimmäisen viikon aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>