Uutiset

Poliisi pidättänyt Pirkkalan törkeään vahingontekoon ja kuukulkijoiden luvattomiin käyttöihin epäillyn miehen

Poliisi pidättänyt Pirkkalan törkeään vahingontekoon ja kuukulkijoiden luvattomiin käyttöihin epäillyn miehen

Sisä-Suomen poliisi kertoo pidättäneensä Pirkkalan törkeään vahingontekoon ja kuukulkijoiden luvattomiin käyttöihin epäillyn miehen. Epäilty on 20-vuotias pirkkalalaismies, jota epäillään luvattomista käytöistä sekä törkeästä vahingonteosta. Miehellä on entisyyttä vastaavista teoista.

Poliisin julkaisemassa kuvassa olleen ajoneuvon omistajaa ja hänen seurassaan ollutta miestä on myös kuultu osallisuudesta tapahtumiin. Kaikki osalliset on pirkkalalaisia. Epäiltyjen jäljille päästiin runsaiden yleisövihjeiden ansiosta ja poliisi kiittääkin kaikkia vihjeiden antajia, joiden antamia tietoja analysoimalla tutkinta eteni joutuisasti.

Alustavien arvioiden perusteella aiheutetut vahingot nousevat 50.000- 70.00 euroon. Teon motiivina lienee pelkkä omaisuuden vahingoittaminen hetken päähänpistosta. Poliisi jatkaa esitutkintaa ja asia siirtynee kesän aikana syyteharkintaan.

Pirkkalassa Haikanvuoressa aiheutettiin omaisuusvahinkoja keskiviikon 10. toukokuuta ja torstain 11. toukokuuta välisenä yönä noin kello 22-02 välillä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>