Uutiset

Tampereen pormestariohjelma julkistetaan viimeistään 23.5.

Tampereen pormestariohjelma julkistetaan viimeistään 23.5.

Tampereen valtuustoryhmät ovat työskennelleet yhdessä ja työstäneet uutta pormestariohjelmaa. Työtä johtaneen Lauri Lylyn mukaan ryhmät ovat työskennelleet hyvässä hengessä ja erittäin yksituumaisesti. - Kaikki valtuustoryhmät ovat vielä mukana. Suuri kiitos kaikille ryhmille, tekemisessä on vahva yhteen hiilen puhaltamisen henki. Näistä lähtökohdista on hyvä tehdä uutta tulevaisuuden kuntaa ajatellen maakunta- ja sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen jälkeistä aikaa.

Työryhmätöiden pohjalta kirjoitetaan pormestariohjelman luonnos, jota valtuustoryhmät kommentoivat tällä viikolla. Valtuustoryhmien yhteinen neuvottelu pidetään perjantaina 19.5.

- Tärkeimmistä asioista ei ole erimielisyyttä. Ne ovat työllisyyden parantaminen ja talouden tasapainottaminen, tamperelaisten sujuvat palvelut ja Tampereen vetovoimaisuudesta huolehtiminen jatkossakin, toteaa Lyly.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>