Uutiset

Vuores-päivää vietetään sunnuntaina

today16.5.2017

share close

Vuoreksen kaupunginosaa ja sen asuntotarjontaa esitellään koko perheen ilmaistapahtumassa, joka järjestetään sunnuntaina 21.5.2017 kello 13-15.30 Vuores-talolla. Tapahtuman järjestää Tampereen kaupungin tytäryhtiö Vuores Palvelu Oy yhdessä Tampereen kaupungin sekä alueen rakennusliikkeiden, yritysten ja yhdistysten kanssa.

Jo neljättä kertaa järjestetyn Vuores-päiväksi nimetyn tapahtuman pääesiintyjä on tänä vuonna  Anssi Kela. Lapsia ilahduttavat televisiosta tutut liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti. Juontajana toimii edellisvuosien tapaan Simo Frangén.

Lisäksi tapahtumassa on muun muassa Vuores-aiheinen tietovisa, MLL Vuores ry:n lasten temppurata ja lastentarvikekirppis, Tampereen Pallo-Veikkojen maalitutka ja muuta jalkapallotoimintaa sekä Anniston tallin islanninhevosia. Pientä purtavaa tapahtumassa tarjoillaan Vuoreksen koulun vanhempainyhdistyksen kahvilassa, Vuoreksen asukasyhdistyksen makkarakojulla ja Vuoreksen partiolippukunnan Tervaksentekijöiden letunpaistopisteellä.

Päivän aikana rakennusliikkeet esittelevät valmiita ja tulevia asuntokohteitaan Vuoreksessa. Tapahtumassa voi tutustua myös esimerkiksi Vuoreksessa toimiviin yrityksiin ja yhteisöihin sekä alueen kehittymiseen.

Tampereen eteläpuolella sijaitsevan Vuoreksen rakentaminen jatkuu kiivaana. Vuorekseen on viime vuosina valmistunut selvästi eniten asuntoja kaikista Tampereen kaupunginosista. Kaikkiaan Vuorekseen on valmistunut yli 1600 asuntoa kerros-, rivi- ja omakotitaloihin, ja noin 2300 asuntoa on rakenteilla tai suunnitteilla. Kunnallistekniikan rakentaminen jatkuu Isokuusen alueella.

Tällä hetkellä Vuoreksessa on noin 3000 asukasta. Valmistuessaan 2020-luvun puolivälin paikkeilla Vuoreksessa voi asua arviolta jopa 14 000 asukasta.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%