Uutiset

Kuntatutkimus: Lempäälä on kehittyvä ja elinvoimainen

Kuntatutkimus: Lempäälä on kehittyvä ja elinvoimainen

Tuoreen valtakunnallisen tutkimuksen mukaan Lempäälää pidetään kehittyvänä, elinvoimaisena, uudistuvana ja yhteisöllisenä paikkakuntana. Kunnan teettämän kuntakuvatutkimuksen mukaan lähes kaikki suomalaiset tietävät Lempäälän ainakin nimeltä.

Lempäälään yleisimmin liitetyt adjektiivit olivat kehittyvä ja elinvoimainen. Pirkanmaalaisten vastaajien mielissä Lempäälä todettiin muita vastaajia useammin läheiseksi. Tampereen läheisyyden tai Tampereen naapurina olemisen mainitsi puolestaan 23 % vastaajista.

Lempäälästä puhuttaessa ensimmäiseksi vastaajien mieleen tuli Ideapark.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>