Uutiset

Asuntomurtoja Nokialla ja Pirkkalassa - poliisi pyytää havaintoja

Asuntomurtoja Nokialla ja Pirkkalassa - poliisi pyytää havaintoja

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että Nokialla ja Pirkkalassa on tapahtunut omakotitaloihin kohdistuneita asuntomurtoja 18.-19.5. Asunnoista on anastettu lähinnä koruja. Nokian asuntomurrot ovat tapahtuneet torstaipäivän 18.5. aikana Jyränmaankadulla ja Puroraitilla.

Pirkkalan asuntomurrot ovat tapahtuneet 18.5. iltapäivällä Pursitiellä sekä aamulla 19.5. Varuskunnantiellä. Pursitien tapauksen osalta paikalta on nähty poistuvan henkilö Soukonkallion suuntaan. Poliisi tutkii tekoja törkeinä varkauksina.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tietoja tai havaintoja, jotka voisivat auttaa rikosten selvittämisessä. Havaintoja voi soittaa Nokian poliisiaseman numeroon joka päivä klo 8-16 0295415051 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>