Uutiset

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen Tampereen teknillisen yliopiston kunniatohtoriksi

today19.5.2017

share close

Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) nimeää lauantaina tohtoripromootiossa 163 tohtoria ja kymmenen kunniatohtoria, mukana Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Hänen ansioistaan mainitaan toiminta tamperelaisen korkeakoulutuksen kehittäjänä ja Tampere3-prosessin taustavaikuttajana.

Kunniatohtorin arvo on korkein huomionosoitus, jonka yliopisto voi antaa. Tampereen teknillisessä yliopistossa kunniatohtoreiksi on kutsuttu henkilöitä Suomesta ja ulkomailta yliopiston edustamien alojen saavutusten tai muiden erinomaisten tieteellisten, taiteellisten tai yhteiskunnallisten ansioiden perusteella. Ulkomaisia kunniatohtoreita nimetään lauantaina 20.5.2017 kello 12.00 alkavassa promootioaktissa neljä ja suomalaisia kuusi.

Anna-Kaisa Ikonen on yhteiskuntatieteiden tohtori Tampereen Yliopistosta, Tampereen pormestari ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja sekä Tampereen seutuyhtymän hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2013 alkaen. Kaupunginvaltuutettuna hän on ollut vuodesta 2009 alkaen. Hän on myös julkisen alan työeläkevakuuttaja KEVAn hallituksen puheenjohtaja.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%