Uutiset

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen Tampereen teknillisen yliopiston kunniatohtoriksi

Pormestari Anna-Kaisa Ikonen Tampereen teknillisen yliopiston kunniatohtoriksi

Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) nimeää lauantaina tohtoripromootiossa 163 tohtoria ja kymmenen kunniatohtoria, mukana Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Hänen ansioistaan mainitaan toiminta tamperelaisen korkeakoulutuksen kehittäjänä ja Tampere3-prosessin taustavaikuttajana.

Kunniatohtorin arvo on korkein huomionosoitus, jonka yliopisto voi antaa. Tampereen teknillisessä yliopistossa kunniatohtoreiksi on kutsuttu henkilöitä Suomesta ja ulkomailta yliopiston edustamien alojen saavutusten tai muiden erinomaisten tieteellisten, taiteellisten tai yhteiskunnallisten ansioiden perusteella. Ulkomaisia kunniatohtoreita nimetään lauantaina 20.5.2017 kello 12.00 alkavassa promootioaktissa neljä ja suomalaisia kuusi.

Anna-Kaisa Ikonen on yhteiskuntatieteiden tohtori Tampereen Yliopistosta, Tampereen pormestari ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja sekä Tampereen seutuyhtymän hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2013 alkaen. Kaupunginvaltuutettuna hän on ollut vuodesta 2009 alkaen. Hän on myös julkisen alan työeläkevakuuttaja KEVAn hallituksen puheenjohtaja.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>