Uutiset

Raitiotien rakentaminen sulkee Teiskontien rampin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä

today19.5.2017

share close

Raitiotieallianssi tekee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 23.-24.5. Teiskontien ja Kekkosentien välisellä rampilla raitiotiesillan rakentamiseen liittyviä paalutustöitä. Työt alkavat tiistai-iltana klo 22, josta lähtien ajoneuvoliikenne Teiskontieltä länteen Kekkosentielle on suljettu noin kahdeksan tunnin ajan. Paalutustyöt aiheuttavat melua ja tärinää.

Teiskontien ja Kekkosentien välisen ajorampin ollessa suljettuna idän suunnasta tuleva, Kekkosentielle pyrkivä liikenne ohjataan Teiskontietä keskustan suuntaan. Kekkosentielle seuraava mahdollinen reitti idän suunnasta ajettaessa on Kalevan puistotieltä. Kun puolestaan ajetaan keskustasta idän suuntaan, on pääsy Kekkosentielle esimerkiksi Tammelan puistokatua pitkin. Keskustasta idän suuntaan ajettaessa on Itsenäisyydenkadun ja Teiskontien risteyksessä kääntyminen vasemmalle pohjoisen suuntaan Kalevan puistotielle kielletty. Liikennejärjestelyt ovat viranomaisten ja Tampereen yliopistollisen sairaalan sekä hälytysajoneuvojen tiedossa.

Työt tehdään ilta-ja yöaikaan, jotta liikenteelle aiheutuu häiriötä mahdollisimman vähän. Työ joudutaan tekemään niin lähellä ajorataa, että liikenne rampilla on keskeytettävä turvallisuussyistä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%