Uutiset

Tredulle mitallisadetta Taitaja2017-ammattitaidon SM-kilpailuista

today19.5.2017

share close

Kuvassa Tredun yrittäjyyden joukkue Jessica Jussila, Oona Laakko ja Linda Salo. Kuva: Skills Finland / Meri Hämäläinen[/caption]

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun joukkue oli menestyksekäs torstaina 18.5.2017 päättyneissä Taitaja2017-kisoissa Helsingissä. Opiskelijat saivat mukaansa yhden kullan, neljä hopeaa ja viisi pronssia.

Kultaa Tredusta voitti Susanna Vesanto visuaalisessa myyntityössä, hopeaa sai metsäkoneenkuljettaja Antti Mononen, laborantti Pinja Harakkamäki, painotekniikassa Kaisa Heiskanen sekä yrittäjyyden joukkue Jessica Jussila, Oona Laakko ja Linda Salo. Pronssimitalin pokkasivat Petteri Lehtonen (tietokoneet ja verkot), Joel Koch (verkkosivujen tuottaminen), Ronnie Pääsky (ilmastointiasennus), Minna Kaunela (kondiittori) sekä Valtteri Kaarineva ja Toni Leinonen (mekatroniikka).

Kaikkiaan Tampereen seudun ammattiopistosta ja Tampereen teknillisestä lukiosta osallistui ennätykselliset 32 kilpailijaa 20 eri lajiin. Suomenmestaruuksista kilpaili yli 500 huippuosaajaa 52:ssä eri lajissa.

Taitaja9-kilpailussa Pyynikin koulun joukkue Työukot sijoittui hienosti kuudenneksi. Joukkueessa kilpailivat Aarni Vaahtera, Sini Manninen ja Viivi Kumpula.

Skills Finland ry:n järjestämä Taitaja-tapahtuma koostuu ammattitaidon SM-kilpailuista, Taitaja9-kilpailusta, TaitajaPLUS-kilpailuista ja oheisohjelmasta. Taitaja-kilpailuja on järjestetty vuodesta 1988 lähtien. Toukokuussa 2018 Taitaja-kilpailu järjestetään Tampereella yhteistyönä Tredun, Saskyn, Tavastian, VAAOn, Kiipulan ja Ahlmanin kanssa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%