Uutiset

Tredulle mitallisadetta Taitaja2017-ammattitaidon SM-kilpailuista

Tredulle mitallisadetta Taitaja2017-ammattitaidon SM-kilpailuista

Kuvassa Tredun yrittäjyyden joukkue Jessica Jussila, Oona Laakko ja Linda Salo. Kuva: Skills Finland / Meri Hämäläinen[/caption]

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun joukkue oli menestyksekäs torstaina 18.5.2017 päättyneissä Taitaja2017-kisoissa Helsingissä. Opiskelijat saivat mukaansa yhden kullan, neljä hopeaa ja viisi pronssia.

Kultaa Tredusta voitti Susanna Vesanto visuaalisessa myyntityössä, hopeaa sai metsäkoneenkuljettaja Antti Mononen, laborantti Pinja Harakkamäki, painotekniikassa Kaisa Heiskanen sekä yrittäjyyden joukkue Jessica Jussila, Oona Laakko ja Linda Salo. Pronssimitalin pokkasivat Petteri Lehtonen (tietokoneet ja verkot), Joel Koch (verkkosivujen tuottaminen), Ronnie Pääsky (ilmastointiasennus), Minna Kaunela (kondiittori) sekä Valtteri Kaarineva ja Toni Leinonen (mekatroniikka).

Kaikkiaan Tampereen seudun ammattiopistosta ja Tampereen teknillisestä lukiosta osallistui ennätykselliset 32 kilpailijaa 20 eri lajiin. Suomenmestaruuksista kilpaili yli 500 huippuosaajaa 52:ssä eri lajissa.

Taitaja9-kilpailussa Pyynikin koulun joukkue Työukot sijoittui hienosti kuudenneksi. Joukkueessa kilpailivat Aarni Vaahtera, Sini Manninen ja Viivi Kumpula.

Skills Finland ry:n järjestämä Taitaja-tapahtuma koostuu ammattitaidon SM-kilpailuista, Taitaja9-kilpailusta, TaitajaPLUS-kilpailuista ja oheisohjelmasta. Taitaja-kilpailuja on järjestetty vuodesta 1988 lähtien. Toukokuussa 2018 Taitaja-kilpailu järjestetään Tampereella yhteistyönä Tredun, Saskyn, Tavastian, VAAOn, Kiipulan ja Ahlmanin kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>