Uutiset

Henkirikos Virroilla - poliisi tutkii naisen kuolemaa

Henkirikos Virroilla - poliisi tutkii naisen kuolemaa

Sisä-Suomen poliisi tutkii viikonloppuna Virroilla sattunutta henkirikosta. Poliisi sai lauantai-iltana tiedon, että Virroilla yksityisasunnossa oli tapahtunut puukotus. Uhri on v-62 syntynyt paikkakuntalainen nainen ja syylliseksi epäilty paikallinen -59 syntynyt mies.

He eivät asuneet yhdessä, mutta olivat tuttuja keskenään. Asunnossa on ollut myös yksi -79 syntynyt paikkakuntalainen mies. Epäilty otettiin kiinni varsin pian ennen puoltayötä. Poliisin tutkimusten mukaan alkuillan aikana miehen ja naisen välille oli kehkeytynyt riitaa alkoholin nauttimisen yhteydessä. Riidan on kerrottu jatkuneen naisen asunnossa ja päättyneen naisen kuolemaan.

Epäilty on pidätetty ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi mahdollisesti jo tänään maanantaina.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>