Uutiset

Tikkutehtaan palopaikalla liikkuneesta miehestä pyydetään havaintoja

Tikkutehtaan palopaikalla liikkuneesta miehestä pyydetään havaintoja

Noin 300-neliöinen varastorakennus paloi maanantaina maan tasalle vanhan tulitikkutehtaan alueella Tampereella. Pelastuslaitos sai hälytyksen Tikkutehtaankatu 3:een hieman ennen kello 13:a.

Paikalle tulleet nuoret olivat havainneet palavan rakennuksen suunnasta tulevan miehen heitä kohden ja huomattuaan nuoret mies oli muuttanut suuntaansa kohti junarataa.

Mies oli yli 30-vuotias, pituudeltaan noin 180-185 senttimetriä, vartaloltaan roteva (noin 80-90 kg), hiukset vaaleat ja lyhyet. Miehellä oli yllään punaiset tuulipuvun housut ja valkoinen kollegepusero ilman huppua.

Poliisi pyytää palopaikasta ja punahousuisesta miehestä havaintoja tehneitä tai muutoin asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Sisä-Suomen poliisilaitokselle sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vastausautomaattiin numero 0800 90022 tai Tampereen poliisiaseman päivystykseen, 0295 445 801. Punahousuista miestä pyydetään itse ilmoittautumaan poliisille.

Tampereen Santalahdessa, Tikkutehtaan rinteessä, havaittiin tyhjillään oleva teollisuushalli liekeissä maanantaina 22.5. ennen kello 13:a. Puurakenteinen teollisuushalli tuhoutui palossa täysin. Palaneen hallin viereisen hallin puuosat olivat hiiltyneet ja palo olisi voinut laajeta. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>