Uutiset

Virroilla puukotuksesta epäilty mies on vangittu

Virroilla puukotuksesta epäilty mies on vangittu

Poliisi on jatkanut lauantaina Virroilla tapahtuneen puukotuksen tutkintaa kuulustelemalla lukuisia henkilöitä. Rikoksesta epäilty vuonna 1959 syntynyt paikkakuntalainen mies on vangittu maanantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Tapahtumien kulku on pääosin riidaton, mutta esitutkinta tulee siitä huolimatta jatkumaan varsin pitkään, koska tekoon johtaneiden syiden selvittely vaatii lukuisten henkilöiden kuulemista.

Poliisi sai lauantai-iltana tiedon, että Virroilla yksityisasunnossa oli tapahtunut puukotus. Uhri on vuonna 1962 syntynyt paikkakuntalainen nainen. Epäilty otettiin lauantaina kiinni varsin pian ennen puoltayötä. Poliisin tutkimusten mukaan alkuillan aikana miehen ja naisen välille oli kehkeytynyt riitaa alkoholin nauttimisen yhteydessä. Riidan on kerrottu jatkuneen naisen asunnossa ja päättyneen naisen kuolemaan. Syytteen nostamisen määräpäiväksi on tänään määrätty 18.8.2017.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>