Uutiset

Kangasala kannustaa: pyöräile!

Kangasala kannustaa: pyöräile!

Kangasalla kannustetaan hyppäämään pyörän selkään. Tällä viikolla bussipysäkkien lähistölle pysäköityihin pyöriin jaetaan satulasuojia. Suojilla halutaan kiittää bussipysäkeille pyöräileviä ja kannustaa kaikkia kokeilemaan pyöräilyn ja joukkoliikenteen yhdistämistä.

Kangasalan kunnan joukkoliikenteen hoitaa nykyisin Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikenne. Muutoksen myötä kunnan sisäiset liput halpenivat, ja joidenkin linjojen matkustajamäärät ovat selvästi kasvaneet.

Kangasala on pitkien etäisyyksien kunta: esimerkiksi kuntalaisten tekemien työmatkojen keskipituus on yli 16 kilometriä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>