Uutiset

Törkeitä ylinopeuksia Pirkanmaalla: moottoripyörällä 80km/h liikaa, autolla 60km/h…

today24.5.2017

share close

Pirkanmaalla hurjasteltiin liikenteessä illan ja yön aikana.

Nokian moottoritiellä poliisipartio mittasi Nokian suunnasta kohti Tamperetta tulleelle moottoripyörälle nopeudeksi 181 km/h sallitun ollessa 100 km/h. Moottoripyörä saatiin pysähtymään ja sen kuljettajaksi ilmeni noin 30-vuotias mies. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Tesoman valtatiellä henkilöautolle mitattiin nopeudeksi 110 km/h, sallitun ollessa 50 km/h. Autoa kuljetti 18-vuotias nuorimies. Hänen uunituore ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sastamalassa nelikymppiselle kuorama-autokuskille suoritettu puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä mieheltä pussi jossa oli amfetamiiniksi epäiltyä valkoista jauhetta. Mies otettiin kiinni.

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%