Uutiset

Törkeitä ylinopeuksia Pirkanmaalla: moottoripyörällä 80km/h liikaa, autolla 60km/h...

Törkeitä ylinopeuksia Pirkanmaalla: moottoripyörällä 80km/h liikaa, autolla 60km/h...

Pirkanmaalla hurjasteltiin liikenteessä illan ja yön aikana.

Nokian moottoritiellä poliisipartio mittasi Nokian suunnasta kohti Tamperetta tulleelle moottoripyörälle nopeudeksi 181 km/h sallitun ollessa 100 km/h. Moottoripyörä saatiin pysähtymään ja sen kuljettajaksi ilmeni noin 30-vuotias mies. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Tesoman valtatiellä henkilöautolle mitattiin nopeudeksi 110 km/h, sallitun ollessa 50 km/h. Autoa kuljetti 18-vuotias nuorimies. Hänen uunituore ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sastamalassa nelikymppiselle kuorama-autokuskille suoritettu puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä mieheltä pussi jossa oli amfetamiiniksi epäiltyä valkoista jauhetta. Mies otettiin kiinni.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>