Uutiset

Tampere-talossa ja Postimuseossa käynnistyi suuri postimerkkitapahtuma

Tampere-talossa ja Postimuseossa käynnistyi suuri postimerkkitapahtuma

Tampereella käynnistyi keskiviikkona suuri sunnuntaihin asti jatkuva postimerkkitapahtuma Finlandia 2017.  Postimerkkien keräilijät esittävät kokoelmansa Tampere-talossa ja Vapriikin Postimuseossa kehyksissä kilpaillen palkinnoista.

Kyseessä on Euroopan suurin filateelinen näyttely tänä vuonna.  Näyttelyn pääteemana on Suomen satavuotinen itsenäisyys, ja se kuuluu valtioneuvoston Suomi100-juhlavuoden ohjelmaan. Tapahtumassa on laaja, monipuolinen ohjelma liittyen näyttelypäivien teemoihin. Esillä on sekä kilpailuluokkia että ulkopuolisia, kutsuttuja kokoelmia, joissa esillä maailman harvinaisuuksia.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>