Uutiset

Santalahdenpuiston rakennustyöt käynnistyvät

today26.5.2017

share close

Tampereen Santalahdenpuiston rakennustyöt alkavat touko-kesäkuun vaihteessa. Puistosta tulee oleskelu- ja harrastuspaikka, jossa voi olla myös veden äärellä. Puisto rakentuu vaiheittain kolmessa vuodessa. Tänä vuonna rakennetaan puiston itäosaa Särkänniemen suuntaan. Itäosaan rakennetaan muun muassa koirapuisto, nurmikumpareita, puistokäytäviä sekä ranta-alueita.

Koirapuisto rakentuu suunnilleen entiselle paikalleen, ja sinne tulee erilliset aitaukset isoille ja pienille koirille. Myös viereistä koirien uimapaikkaa parannetaan rantaa loiventamalla. Koirapuiston itäpuolelle tulee nurmikumpareita oleskeluun. Lisäksi puistoon istutetaan uusia puita, pensaita ja niittyalueita. Rannassa säilytetään nykyistä puustoa.

Itäpuolen laguunirantaa loivennetaan, ja rannan ympäri kiertävä polku kunnostetaan. Polulle rakennetaan uusi jalankulkusilta, jolta pääsee rantaraitille. Jalankulun ja pyöräilyn pääreitti rakennetaan Sahansaarenkadun varteen, se on erotettu viherkaistalla kadusta.

Puiston rakennustyöt tekee Tampereen Infran rakentamispalvelut. Rantaa on jo muotoiltu aiemmin tänä vuonna, ja puiston länsiosan rantaan on tehty louheverhoilu eroosiosuojaksi.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%