Uutiset

Sisäilmaongelmia myös Hirvialhon koulussa – Akaa harkitsee väistötiloja myös Hirvialhon koululaisille

today27.5.2017

share close

Akaassa sijaitsevassa Hirvialhon koulussa on myöskin havaittu sisäilmaongelmia. Akaan kaupunki tiedotti eilen perjantaina, että kellaritiloista pääsee epäpuhtauksia koulun luokkiin putkiläpivientien kautta. Tiedotteen mukaan putkiläpiviennit tiivistetään ja kellaritilat puhdistetaan päästölähteistä kesän aikana. Luokat siivotaan ja tarvittaessa desinfioidaan. Asia selviää DI Kari Immosen tutkimuksista. Professori Tuula Putukselta odotetaan täydentävää riskianalyysia tutkimuksiin liittyen.

Tiedotteessa mainitaan myös, että Akaan kaupungin toimialat työskentelevät tiiviisti yhteistyössä, jotta ongelmat saadaan korjattua kesän aikana.

Myös Hirvialhon koulun läheisyydessä sijaitsevassa Keskustan koulussa on ollut sisäilmaongelmia jo pidemmän aikaa. Keskustan koulun oppilaat opiskelevat tällä hetkellä väistötiloissa. Keskusten koulu ja Hirvialhon koulu muodostavat yhdessä Viialan yhtenäiskoulun.

Akaan kaupunki harkitsee myös Hirvialhon koululle väistötilojen käyttöönottoa. Asia selviää Akaan kaupunginhallituksen 26.5 käydyn kokouksen pöytäkirjasta. Kaupunginhallitus arvioi, että Hirvialhon koululla on käytössä 25 väistötilaa syyslukukauden 2017 loppuun mennessä. Kaupunginhallitus mainitsee pöytäkirjassa myös, että Keskustan koulun väistötiloja tarvitaan mahdollisesti lisää syyslukukaudeksi.

Kaupunki esittää Viialan yhtenäiskoulun väistötiloja varten hankittavien siirtorakennusten hankintaan 569 000 euron määrärahalisäystä.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%