Uutiset

Poliisi selvitti kaksi autoon kohdistunutta varkautta Kuhmoisissa

Poliisi selvitti kaksi autoon kohdistunutta varkautta Kuhmoisissa

Poliisi kertoo selvittäneensä kahteen autoon kohdistunutta varkautta Kuhmoisissa.  Kuhmoisissa 25.5. - 26.5.2017 noin puolen yön aikaan murtauduttiin kahteen ajoneuvoon ikkuna rikkomalla Karklahden puutavaraterminaalin pihalla. Ajoneuvoista oli anastettu muun muassa bensakanisteri, autosoitin ja työkaluja sekä käteistä rahaa. Tapahtumapaikalla poliisipartio suoritti teknistä tutkintaa kuvaten muun muassa epäiltyjen tekijöiden jättämiä jalkineen jälkiä.

Poliisipartion poistuessa tapahtumapaikalta vastaan ajoi epäilyttävä ajoneuvo. Poliisi päätti tarkastaa ajoneuvossa olijat. Ajoneuvossa oli kolme henkilöä. Tarkemmassa tarkastelussa ajoneuvosta löytyi suurin osa anastetuksi ilmoitettua omaisuutta sekä vähäinen määrä huumetta. Ajoneuvoa kuljettaneella henkilöllä ei ollut ajo-oikeutta.

Ajoneuvosta tavatut henkilöt otettiin kiinni. Esitutkinnassa ajoneuvosta tavatut henkilöt ovat myöntäneet teot. Epäillyistä henkilöistä kaksi oli jyväskyläläisiä ja yksi Laukaasta. Esitutkinnassa asiaa tutkitaan varkautena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>