Uutiset

Poliisi selvitti kaksi autoon kohdistunutta varkautta Kuhmoisissa

today30.5.2017

share close

Poliisi kertoo selvittäneensä kahteen autoon kohdistunutta varkautta Kuhmoisissa.  Kuhmoisissa 25.5. – 26.5.2017 noin puolen yön aikaan murtauduttiin kahteen ajoneuvoon ikkuna rikkomalla Karklahden puutavaraterminaalin pihalla. Ajoneuvoista oli anastettu muun muassa bensakanisteri, autosoitin ja työkaluja sekä käteistä rahaa. Tapahtumapaikalla poliisipartio suoritti teknistä tutkintaa kuvaten muun muassa epäiltyjen tekijöiden jättämiä jalkineen jälkiä.

Poliisipartion poistuessa tapahtumapaikalta vastaan ajoi epäilyttävä ajoneuvo. Poliisi päätti tarkastaa ajoneuvossa olijat. Ajoneuvossa oli kolme henkilöä. Tarkemmassa tarkastelussa ajoneuvosta löytyi suurin osa anastetuksi ilmoitettua omaisuutta sekä vähäinen määrä huumetta. Ajoneuvoa kuljettaneella henkilöllä ei ollut ajo-oikeutta.

Ajoneuvosta tavatut henkilöt otettiin kiinni. Esitutkinnassa ajoneuvosta tavatut henkilöt ovat myöntäneet teot. Epäillyistä henkilöistä kaksi oli jyväskyläläisiä ja yksi Laukaasta. Esitutkinnassa asiaa tutkitaan varkautena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%