Uutiset

Hervannan valtaväylän ylittävä Laulunsilta suljetaan väliaikaisesti

Hervannan valtaväylän ylittävä Laulunsilta suljetaan väliaikaisesti

Tampereella Hervannan valtaväylän ylittävä pyöräily- ja jalankulkutie Laulunsilta suljetaan 5.6. enintään kahden viikon ajaksi sillan päädyn muokkaus- ja tukimuuritöiden vuoksi. Silta sijaitsee Turtolan ja Muotialan alueella. Lähin Hervannan valtaväylän ylittävä silta on Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävä Kokin risteyssilta.

Myös Kokin sillan toinen, etelänpuoleinen pyöräily-ja jalankulkuväylä on suljettu heinäkuun alkuun saakka, mutta jalankulkijat ja pyöräilijät pääsevät kiertämään sillan pohjoispuolen reitin kautta. Kokin sillan voi ylittää saarekkeellisten suojateiden kautta, jotka sijaitsevat sillan kummassakin päässä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>