Uutiset

Kioskimurto, rattijuoppoja... Kesäkuu alkanut poliisilla kiireisenä

Kioskimurto, rattijuoppoja... Kesäkuu alkanut poliisilla kiireisenä

Kesäkuun alku on tuonut poliisille kiirettä mm. kioskimurron ja rattijuopumustapausten selvittelyssä.

Kalevan Puistotiellä viime yönä tavattua 36-vuotiasta miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.  Puhalluskoe näytti nollatulosta, mutta alustava huumetesti positiivista amfetamiinille. Tampereen Juvankadulla 29-vuotiasta mieskuljettajaa epäillään niin ikään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Samoista syistä on epäiltynä Tampereen Santalahdentiellä aamulla seitsemän aikaan henkilöautoa kuljettanut 23-vuotias mieskuljettaja.

Akaan Toijalassa Hämeentiellä sijaitsevaan R-kioskiin murtauduttiin viime yönä puoli kolmen aikaan. Poliisin ja vartijan saapuessa paikalle oli tekijä ehtinyt poistua eikä häntä etsinnöistä huolimatta tavoitettu. Rikoksesta epäilty on hoikka mies, jolla oli yllään harmaa huppari. Hän sai haltuunsa ainakin pienen määrän tupakkatuotteita. Poliisi pyytää havaintoja miehen liikkeistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>