Uutiset

TTT:n katsojamäärä kasvoi

TTT:n katsojamäärä kasvoi

Tampereen Työväen Teatteri nosti katsojalukuaan. Näytäntövuonna 2016-2017 teatterissa kävi 142 599 katsojaa. Edellisen näytäntövuoden katsojamäärä oli 137 386. Kolme katsotuinta olivat musikaali Cabaret, 24 193 katsojaa, kansanmusikaali Kilpakosijat, 16 928 katsojaa sekä komedia Suku on syvältä, 15 312 katsojaa.

Viime kaudella ensi-iltoja oli kaikkiaan 11. Vierailevia näytelmiä oli Kellariteatterissa, Eino Salmelaisen näyttämöllä ja TTT-Klubilla yhteensä 27. Esityksiä oli kaikkiaan 447 kun luku edelliskaudella oli 490. Näiden lisäksi suosituksi keikkapaikaksi vakiintuneella teatterinäyttämö TTT-Klubilla viihdyttiin 22 musakeikalla, joista peräti 15 oli loppuunmyytyjä.

Tulevana syksynä TTT:ssä nähdään seitsemän ensi-iltaa. Mukana on niin musikaaleja, kuin myös klassikoita ja uusia kotimaisia näytelmiä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>