Uutiset

Poliisilla kiireinen viikonloppu: nuoret juhlivat koulujen päätöstä, liikenteessä häiriökäytöstä...

Poliisilla kiireinen viikonloppu: nuoret juhlivat koulujen päätöstä, liikenteessä häiriökäytöstä...

Sisä-Suomen poliisilla riitti lukuisia tehtäviä viime viikonlopun aikana. Eniten kiirettä oli lauantai-iltana, jolloin selviteltävää riitti mm. pahoinpitelyissä, häiriökäyttäytymisessä ja rattijuopumustapauksissa.

Tampereella Koskikeskuksen luona isompi joukko oli käynyt miehen kimppuun ja anastanut tältä rahaa. Rikosilmoitus kirjattiin ryöstöstä. Poliisi pyytää havaintoja asiaan liittyen.

Valtatie 12:sta Villilän kohdalla Nokiaa kohti tulleelle henkilöautolle 231 km/h keskinopeuden. Moottoripyöräpoliisi tavoitti auton Kolmenkulman tuntumassa. Kuljettajaksi osoittautui 18-vuotias mies, jolla oli ollut ajokortti alle 2 kk:n ajan. Ajelua tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Tampereen Pyynikinrantaan liittyvässä valvonnassa toimitettiin putkaan yhteensä 5 henkilöä ja nuorten selviämisasemalle 9 henkilöä. Rikosilmoituksia kirjattiin 5 kpl ja sakkoja 4 kpl. Alkoholijuomia hävitettiin yli 40 litraa, josta suurin osa oli olutta tai siideriä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>