Uutiset

Rautatien alikulkutunnelin pohjoispuoli Itsenäisyydenkadulla suljetaan perjantaina

Rautatien alikulkutunnelin pohjoispuoli Itsenäisyydenkadulla suljetaan perjantaina

Tampereen raitiotien rakentamiseen liittyviä liikennejärjestelyjä on tehty 5.6. alkaen Hämeenkadulla, Rautatienkadulla, rautatien alittavassa tunnelissa sekä Itsenäisyydenkadulla. Henkilöautoliikenne Hämeenkadun itäpäässä päättyy tällä viikolla liikennemerkkien asentamisen valmistuttua. Rautatien alittavan tunnelin pohjoispuoli suljetaan liikenteeltä perjantaina 9.6. aamupäivän aikana.

Rautatien alittavassa tunnelissa raitiotien rakentaminen käynnistyy ensin pohjoisessa tunnelissa, joka suljetaan liikenteeltä. Joukkoliikenne ja henkilöautot käyttävät eteläistä tunnelia jossa on yksi ajokaista kumpaankin suuntaan. Jalankulku ja pyöräily kulkevat eteläpuolen tunnelin reunassa kuten nytkin. Rautatieaseman kohdalla ennen tunnelia sijaitsevat bussipysäkit on poistettu käytöstä. Korvaavat pysäkit sijaitsevat Hämeenkadulla, Stockmannia vastapäätä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>