Uutiset

Rautatien alikulkutunnelin pohjoispuoli Itsenäisyydenkadulla suljetaan perjantaina

today7.6.2017

share close

Tampereen raitiotien rakentamiseen liittyviä liikennejärjestelyjä on tehty 5.6. alkaen Hämeenkadulla, Rautatienkadulla, rautatien alittavassa tunnelissa sekä Itsenäisyydenkadulla. Henkilöautoliikenne Hämeenkadun itäpäässä päättyy tällä viikolla liikennemerkkien asentamisen valmistuttua. Rautatien alittavan tunnelin pohjoispuoli suljetaan liikenteeltä perjantaina 9.6. aamupäivän aikana.

Rautatien alittavassa tunnelissa raitiotien rakentaminen käynnistyy ensin pohjoisessa tunnelissa, joka suljetaan liikenteeltä. Joukkoliikenne ja henkilöautot käyttävät eteläistä tunnelia jossa on yksi ajokaista kumpaankin suuntaan. Jalankulku ja pyöräily kulkevat eteläpuolen tunnelin reunassa kuten nytkin. Rautatieaseman kohdalla ennen tunnelia sijaitsevat bussipysäkit on poistettu käytöstä. Korvaavat pysäkit sijaitsevat Hämeenkadulla, Stockmannia vastapäätä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%