Uutiset

Tampereella kasvihuonekaasupäästöissä suuri pudotus

Tampereella kasvihuonekaasupäästöissä suuri pudotus

Tampereen tuore ympäristön ja kestävän kehityksen katsaus on valmistunut. Tampereella kasvihuonekaasupäästöt asukasta kohden ovat vähentyneet lähes puolella vuodesta 1990. Lisäksi vuosien 2016 ja 2017 aikana on kehitetty aktiivisesti pyörämatkailua ja edistetty kestäviä hankintoja.

Kaupunki teki viime vuoden lokakuussa sitoumuksen, jolla edistetään kestävää elinkeinopolitiikkaa, sekä kestäviä hankintoja kaupungin toiminnassa. Sitoumus on osa kansallista yhteiskuntasitoumusta, jossa tavoitteena on luonnon kantokyvyn rajoissa hyvinvoiva Suomi.

Tampere toteuttaa toimenpidesitoumuksellaan YK:n globaalia kestävän kehityksen toimintaohjelmaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>