Uutiset

Koivistonkylään 30 km/h nopeusrajoitus

today8.6.2017

share close

Tampereen Koivistonkylän asuinalueen ajonopeuksien nopeusrajoitusjärjestelmän muutos hyväksyttiin Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnassa eilen keskiviikkona 7.6.2017. Samalla hyväksyttiin liikenteen rauhoittamistoimia alueella. Nopeudet muuttuvat pääosin aiemmasta 40:n aluenopeudesta 30 kilometriin tunnissa.

Koivistonkylän asuinalueella aluenopeusrajoitus 40 kilometriä tunnissa muuttuu aluenopeusrajoitukseen 30 kilometriä tunnissa tehdyn suunnitelman mukaisesti. Suunnitteluesitys perustui nykyisen liikenneverkon analyysiin, alueella tehtyihin ajoneuvoliikenteen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden laskentoihin, mitattuihin todellisiin, nykyisiin ajonopeuksiin, liikenneonnettomuusanalyysiin, kulkumuotojen verkkohierarkiaan ja asuinalueella olevien palvelujen sijoittumiseen.

Vuonna 2017 toteutetaan kevyemmät rauhoittamistoimenpiteet, ja seurataan nopeusrajoitusmuutoksen vaikutuksia talven yli. Seurantojen perusteella toteutetaan mahdollisesti vuonna 2018 lisää rauhoittamistoimenpiteitä.

Liitemateriaaliin lisätään rauhoittamiskohteiksi Rintamäenkatu Rintamäenkujan kohdalla, Veisunkatu Kauhakadun liittymässä, Kaonpäänkatu Huikarinkadun liittymässä, Kaonpäänkatu Noronkadun kohdalla sekä Riippakatu Mahlankadun liittymän kohdalla. Edelleen lisätään suojatiet Rintamäenkadun ja Hylliniitynkadun liittymään sekä Rintamäenkadun ja Koivistontien liittymään.

Aluenopeusrajoituksen muutokset toteutetaan vuosien 2017 – 2021 kuluessa tarkempien asuinaluekohtaisten suunnitelmien perusteella. Samassa yhteydessä toteutetaan tarvittavat liikenteenrauhoittamistoimenpiteet, ja arvioidaan pyöräilyn mahdollinen sijoittaminen ajoradalle.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%