Mennään ny!

Museoautoja juhlitaan 1970-luvun hengessä

Museoautoja juhlitaan 1970-luvun hengessä

Kansallinen Museoajoneuvopäivää vietetään lauantaina 10.6.2017.  Auto- ja tieliikenteen valtakunnallinen erikoismuseo Mobilia juhlistaa museoajoneuvopäivää kahden eri tapahtuman muodossa Kangasalla. Mobilian rannassa päivä alkaa 70’s Arjen Klassikot -tapahtumalla. Se kerää Mobilian pihamaalle ajoneuvoja, jotka olivat 70-luvulla tuttuja näkyjä tien päällä. Myöhemmin päivällä Mobiliaan saapuu Tampereen Mustastalahdesta starttaava Ajoneuvojen Vuosisata -kulkue.

Aiheesta lisää kertoo viestinnästävastaava Elina Kytölä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>