Uutiset

Pirkanmaan Pride kokoaa ihmisiä jälleen yhteen Tampereella

Pirkanmaan Pride kokoaa ihmisiä jälleen yhteen Tampereella

Pirkanmaan Pride – Leimautumispäivät on Tampereella kesän alussa järjestettävä viikon mittainen ihmisoikeustapahtuma. Tämän vuoden teema on ”Siltoja rakentamassa”. Tapahtuma on kaikille avoin ja viikon ohjelma sisältää asiasisältöjä, teatteria, teemakeskusteluja ja muun muassa työpajoja. Suurimpaan osaan viikon tapahtumista on vapaa pääsy. Ohjelma keskittyy Tampereen keskusta-alueelle ja tapahtumapaikat ovat helppojen yhteyksien päässä toisistaan.

Viikko huipentuu lauantaipäivän yhdenvertaisuusmarssiin, joka lähtee tänään Sorin aukiolta ja saapuu Laikunlavalle huikeaan pääjuhlaan. Pirkanmaan Setan puheenjohtaja Johanna Repo kertoo tapahtumassa ohessa lisää. Toimittajana Janne Tolonen

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>