Uutiset

Pirkanmaan Pride kokoaa ihmisiä jälleen yhteen Tampereella

today10.6.2017

share close

Pirkanmaan Pride – Leimautumispäivät on Tampereella kesän alussa järjestettävä viikon mittainen ihmisoikeustapahtuma. Tämän vuoden teema on ”Siltoja rakentamassa”. Tapahtuma on kaikille avoin ja viikon ohjelma sisältää asiasisältöjä, teatteria, teemakeskusteluja ja muun muassa työpajoja. Suurimpaan osaan viikon tapahtumista on vapaa pääsy. Ohjelma keskittyy Tampereen keskusta-alueelle ja tapahtumapaikat ovat helppojen yhteyksien päässä toisistaan.

Viikko huipentuu lauantaipäivän yhdenvertaisuusmarssiin, joka lähtee tänään Sorin aukiolta ja saapuu Laikunlavalle huikeaan pääjuhlaan. Pirkanmaan Setan puheenjohtaja Johanna Repo kertoo tapahtumassa ohessa lisää. Toimittajana Janne Tolonen

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%