Uutiset

Suomen MM-karsintaottelu eteni poliisin silmin turvallisesti

Suomen MM-karsintaottelu eteni poliisin silmin turvallisesti

Suomi kohtasi Ukrainan jalkapallon MM-karsintapelissä eilen illalla Ratinan Stadionilla. Ottelu päättyi Ukrainan voittoon 1-2. Poliisi oli varautunut vahvasti mahdollisen katsomoväkivallan ennalta estämiseen.

Ennen peliä pieni joukko ukrainalaisia osoitti lievää aggressiivista käyttäytymistä sisäänpääsyssä ja pelin päätyttyä muutamia ukrainalaisia tuli pelikentälle, mutta tilanne rauhoittui poliisien ja järjestyksenvalvojien puuttuessa peliin. Poliisi otti peliin liittyen kolme henkilöä kiinni. Heidät vapautettiin pelin jälkeen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>