Uutiset

Ellivuori nousemassa Sastamalan aktiivimatkailun kärkikohteeksi

Ellivuori nousemassa Sastamalan aktiivimatkailun kärkikohteeksi

Ellivuoren matkailukohteiden kehittäminen ja investoinnit ovat nostamassa Ellivuorta Sastamalan aktiivimatkailun kärkikohteeksi.

Pirkanmaan ELY-keskus on myöntänyt rahoituksen Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta Ellivuori tunnetuksi -yritysryhmähankkeelle. Hankkeen tavoitteena on tehdä tunnetuksi hankkeeseen osallistuvia Ellivuoren matkailuyrityksiä ja niiden aktiivimatkailutuotteita. Hankkeessa toteutetaan pääasiassa erilaisia markkinointitoimenpiteitä.

Hankkeeseen osallistuvat Ellivuori Ski Center Oy, Aquaplus Oy ja Rautaveden kivilinnat Oy. Hankkeen kustannusarvio on noin 169 000 euroa, josta maatalousrahaston osuus on 75 % ja yksityisen rahoituksen osuus 25%. Hankkeen kesto on kaksi ja puoli vuotta, ja hanke päättyy vuoden 2019 lopussa.

Sastamalan kaupungin elinkeinopalvelut on valmistellut hanketta yhdessä matkailuyritysten kanssa ja vastaa hankkeen hallinnoinnista. Kaupunki odottaa hankkeen tuovan lisää näkyvyyttä koko Sastamalalle ja vahvistavan kaupungin mainetta kehittyvänä ja monipuolisena matkailukaupunkina.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>