Uutiset

Juhannuskylän asukas- ja yrityspysäköintialueen pysäköintipaikat maksullisiksi

Juhannuskylän asukas- ja yrityspysäköintialueen pysäköintipaikat maksullisiksi

Tampereen keskustassa Juhannuskylän asukas- ja yrityspysäköintialueella pysäköinti muuttuu keskiviikosta 21.6.2017 maksulliseksi. Juhannuskylässä on ennestään asukas- ja yrityspysäköintipaikkoja ja niitä tulee lisää. Kaikki kiekkopaikat muuttuvat maksullisiksi. Katujen varsille asennetaan tarvittavat liikennemerkit, lisäkilvet ja maksuautomaatit.

Juhannuskylän asukas- ja yrityspysäköintialue rajoittuu Lapintien, Rongankadun ja junaradan väliselle alueelle.

Asukas- ja yrityspysäköintialueella asuvat henkilöt ja toimivat yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa käyttöönsä maksullisen pysäköintiluvan, joka oikeuttaa pysäköimään asukas- ja yrityspysäköintiin merkityille paikoille ilman erillistä pysäköintimaksua. Asukas- ja yrityspysäköintipaikat on merkitty liikennemerkkiin lisäkilvellä, jossa on Juhannuskylän tunnuskirjain A.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>