Mennään ny!

Pohjaslahden maiseman mobiilireitti avautuu

Pohjaslahden maiseman mobiilireitti avautuu

Mobiilireitti kylämaisemiin on uusi tapa tutustua upeaan maaseutuumme. Pohjaslahti Mänttä-Vilppulassa järjestää keskiviikkona 14.6. klo 18 avajaistapahtuman, jossa esitellään mobiilireitiiä ja samalla kiivetään porukalla kylän reunalla seisovalle Palellusvuorelle. Kävelyn jälkeen kahvitellaan Wanhalla Vankalla.

Tapahtuma on osa ihastu kesäyöhön -tapahtumia. Reitti on luotu osana Maisemahelmiä PoKon alueella -hanketta. Reittejä avautuu kesän ja syksyn aikana Pirkanmaalla kuudelle kylälle. Maisemahelmiä hankkeita koordinoi ProAgria Etelä-Suomi ry.

Lisää kertoo ProAgrian Maisema-asiantuntija Jutta Ahro:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>