Uutiset

Tiina Elovaara Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän varapuheenjohtajaksi

Tiina Elovaara Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän varapuheenjohtajaksi

Kuva: Susanna Hynynen[/caption]

Perussuomalaisista irtautunut Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä on valmis jatkamaan Juha Sipilän (kesk.) hallituksen hallitusryhmänä, samalla ohjelmalla ja kokoonpanolla. Näin tiedottaa ryhmän puheenjohtaja Simon Elo.

Elon mukaan perussuomalaisista erkaantuneet ovat raskain mielin joutuneet myöntämään, ettei perussuomalaiset enää ole se puolue, johon he liittyivät ja jota rakastivat. Päätös oli hänen mukaansa lopulta yllättävän helppo, koska he tänään päättivät siitä keitä ovat.

Ryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin tamperelainen Tiina Elovaara, joka kertoo tiedotteessa, että ne voimat, jotka perussuomalaisia tällä hetkellä pyörittävät, eivät edusta hänen tuntemaansa kenttää.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>