Hallituskriisi purkautui Uuden vaihtoehdon myötä - näin Pirkanmaan ps-edustajat liikkuivat

Eilen ratkennut hallituskriisi on herättänyt vahvaa keskustelua maanlaajuisesti. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä hajosi ja 20 kansanedustajaa lähti Uusi vaihtoehto -nimiseen ryhmään. Lähtijöiden joukossa ovat pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Soini sekä eduskunnan puhemies.

Pirkanmaalta uuteen eduskuntaryhmään ovat siirtyneet kansanedustajat Tiina Elovaara Tampereelta, kihniöläinen Lea Mäkipää sekä Punkalaitumelta kotoisin oleva Martti Mölsä.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä supistui Uuden vaihtoehdon myötä 15 hengen vahvuiseksi. Pirkanmaata jäljelle jääneissä perussuomalaisissa kansanedustajissa edustaa enää vain ylöjärveläinen Sami Savio.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>