Uutiset

Tulipalojen sarja Kangasalla selvitetty

Tulipalojen sarja Kangasalla selvitetty

Poliisi on selvittänyt tulipalojen sarjan Kangasalla. Kangasalla sytytettiin tämän vuoden maaliskuussa useampia ajoneuvoja tuleen ja lisäksi sytytettiin yksi pitkään autiona ollut omakotitalo. Osa ajoneuvoista tuhoutui paloissa täysin ja omakotitalo kärsi tuntuvat vahingot.Kesäkuun alussa Kangasalla sytytettiin tuleen matkailuauto ja auton palossa vaurioitui myös muita ajoneuvoja. Samana yönä oli yritetty sytyttää tuleen myös pysäköitynä ollut ajoneuvoyhdistelmä.

Tekoja on tutkittu rikosnimikkeillä vahingonteko, törkeä vahingonteko ja törkeän vahingonteon yritys.

Kesäkuisten palojen tutkinnan yhteydessä poliisi otti kiinni paikkakunnalla asuvan mieshenkilön ja hänet vangittiin käräjäoikeuden päätöksellä. Mies on esitutkinnan aikana myöntänyt olevansa kaikkien ajoneuvopalojen ja rakennuspalon sytyttäjä.

Tekoon ei epäillä syyllistyneen muita henkilöitä. Tekoja mies ei ollut kohdentanut kenenkään tiettyjen henkilöiden omaisuuteen, vaan kohteet olivat valikoituneet sattumanvaraisesti.

Mies on tällä hetkellä tutkintavankeudessa. Asia siirtyy syyteharkintaan kesän aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>