Uutiset

Classic vie liigapelejä Ideaparkkiin

Classic vie liigapelejä Ideaparkkiin

Ideapark ja Classic Family aloittavat ensi kaudesta lähtien laaja mittaisen yhteistyön. Classic hakee yhteistyöllä uutta yleisöä kauppakeskuksesta. Classicin molemmat pääsarjajoukkueet pelaavat helmikuussa virallisen salibandyn liigaottelun kauppakeskuksessa Lempäälässä.

Ideaparkin yhteyteen valmistuu elokuussa suuri urheiluosasto, jossa on lähes 4 000 neliötä harjoitustilaa. Classic aikoo käyttää paikkaa pelaamisen lisäksi harjoitteluun. Tavoitteena on tehdä Ideaparkista valtakunnallisesti merkittävä salibandy-keskus, missä järjestetään myös jopa kansainvälisiä otteluita.

Classic on miesten ja naisten Suomen mestari. Miehissä sillä on kaksi peräkkäistä mestaruutta, ja naisissa se palasi keväällä mestariksi kukistamalla SB-Pron Superfinaalissa.

STT

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>