Uutiset

Kangasalla Vatialan hautausmaalta anastettiin haudoilta koriste-esineitä

Kangasalla Vatialan hautausmaalta anastettiin haudoilta koriste-esineitä

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että Kangasalla Vatialan hautausmaan haudoilta anastettiin koriste-esineitä torstaina 15.6. noin kello 18. Poliisi on ottanut epäillyn tekijän kiinni ja poliisilla on hallussaan haudoilta anastettuja esineitä. Epäilty tekijä on vieraspaikkakuntalainen vuonna 1991 syntynyt mies.

Poliisi pyytää rikoksen kohteeksi joutuneita ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 0295 445 475 ma-su kello 8-16 tai laittamaan sähköpostia osoitteeseen tutkinta.kangasala@poliisi.fi, jotta anastettu omaisuus saataisiin palautettua.

Tekoja tutkitaan hautarauhan rikkomisena ja varkauksina.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>