Uutiset

Ratinan stadionin D-katsomo osin käyttökieltoon – poistumistiet ovat puutteellisia

Ratinan stadionin D-katsomo osin käyttökieltoon – poistumistiet ovat puutteellisia

Tampereen Ratinan stadionin D-katsomo on määrätty osittaiseen käyttökieltoon, tiedottaa Palloliitto. Pirkanmaan pelastuslaitoksen asettama kielto koskee kokonaan katsomosektoreita D3–D4 sekä osin sektoreita D2 ja D5.

Käyttökielto johtuu puutteellisista poistumisteistä. Kielto aiheuttaa muutoksia syyskuussa pelattavan Suomen ja Islannin välisen MM-karsintaottelun katsomojärjestelyihin. Otteluun odotettavat noin 2 500 vieraskannattajaa joudutaan siirtämään B1–B3-katsomoihin.

Islantilaiskatsojien siirron myötä myös suomalaiskannattajien paikkoja joudutaan vaihtamaan. Palloliitto kertoo olevansa yhteydessä jokaiseen B1–B3-sektoreihin lipun ostaneeseen katsojaan ja järjestävänsä heille vastaavat uudet paikat.

STT

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>