Uutiset

Työllisyystilanne kohenee edelleen Pirkanmaalla

Työllisyystilanne kohenee edelleen Pirkanmaalla

Työllisyystilanne Pirkanmaalla paranee tällä hetkellä hyvää vauhtia. Toukokuun lukema on parantunut merkittävästä vuoden takaisesta, sillä työttömiä työnhakijoita Pirkanmaalla oli toukokuussa  28 068, joka on 7779 henkilöä vähemmän kuin vuotta aiemmin. Työttömyysaste Pirkanmaalla oli 11,5 %, kun se koko maassa on 11,1%. Etenkin rakennus-, korjaus ja valmistustyössä sekä prosessi- ja kuljetustyössä työttömyys on vähentynyt paljon. Tämä kuvaa tilannetta jossa teollisuuden ja rakentamisen selkeä kasvu on alkanut.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>