Mennään ny!

Kirjanystäviä hemmotellaan Sastamalassa Vanhan kirjallisuuden päivillä

Kirjanystäviä hemmotellaan Sastamalassa Vanhan kirjallisuuden päivillä

Kirjanystävät kokoontuvat kuluvan viikon perjantaina ja lauantaina Sastamalaan Vanhan kirjallisuuden päiville notkuvien kirjapöytien ja monipuolisen ohjelman äärelle. Vanhan kirjallisuuden päivillä pääosassa ovat antikvaariset kirjakauppiaat, joita paikalla on noin 40.

Kirjapäivillä ovet ovat avoinna perjantaina klo 10.00–18.00 ja lauantaina klo 10.00–17.00. Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelma, näytteilleasettajat, info kävijöille ym. on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa www.vanhankirjallisuudenpaivat.com.

Tapahtumasta lisää kertoo toiminnanjohtaja Päivi Mäki-Kerttula:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>