Uutiset

Muistutus: Eteläpuiston Kesärannan laituri vain oleskelukäytössä

today27.6.2017

share close

Tampereen kaupunki muistuttaa, että Eteläpuiston pop-up-puiston Kesärannan laituri on tarkoitettu vain oleiluun, eikä laiturille ole tulossa uimaportaita. Kävijöiltä on tullut paljon kyselyjä ja toiveista portaista, mutta koska ranta ei ole kaupungin virallinen uimapaikka, ei uimaportaita voi asentaa.

Vesi on laiturin kohdalla syvää, ja vedessä on välillä voimakkaita virtauksia. Laituri sijaitsee myös satama-alueelle. Näiden syiden takia ei laiturille voi perustaa virallista uimapaikkaa. Viime kesänä laiturilla oli pelastusportaat, mutta nyt paikalla on satama-alueen mukaiset pelastusvälineet; tikapuut, keksi ja pelastusrengas.

Kesärantaa on tänä kesänä ehostettu, ja puistoon on tulossa kaukalojalkapallokenttä, joka valmistunee kesäkuun loppuun mennessä. Kesärannasta löytyy myös grillipaikka, rantalentopallokenttä, footpoolkenttä ja konttikahvila Tönö, josta voi lainata pihapelejä. Kesärannasta voi tänä kesänä vuokrata myös suppilautoja.

Kesäranta on suunniteltu väliaikaiseksi rantapuistoksi. Sen elinkaari riippuu Eteläpuiston alueen jatkosuunnittelusta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%