Uutiset

Muistutus: Eteläpuiston Kesärannan laituri vain oleskelukäytössä

Muistutus: Eteläpuiston Kesärannan laituri vain oleskelukäytössä

Tampereen kaupunki muistuttaa, että Eteläpuiston pop-up-puiston Kesärannan laituri on tarkoitettu vain oleiluun, eikä laiturille ole tulossa uimaportaita. Kävijöiltä on tullut paljon kyselyjä ja toiveista portaista, mutta koska ranta ei ole kaupungin virallinen uimapaikka, ei uimaportaita voi asentaa.

Vesi on laiturin kohdalla syvää, ja vedessä on välillä voimakkaita virtauksia. Laituri sijaitsee myös satama-alueelle. Näiden syiden takia ei laiturille voi perustaa virallista uimapaikkaa. Viime kesänä laiturilla oli pelastusportaat, mutta nyt paikalla on satama-alueen mukaiset pelastusvälineet; tikapuut, keksi ja pelastusrengas.

Kesärantaa on tänä kesänä ehostettu, ja puistoon on tulossa kaukalojalkapallokenttä, joka valmistunee kesäkuun loppuun mennessä. Kesärannasta löytyy myös grillipaikka, rantalentopallokenttä, footpoolkenttä ja konttikahvila Tönö, josta voi lainata pihapelejä. Kesärannasta voi tänä kesänä vuokrata myös suppilautoja.

Kesäranta on suunniteltu väliaikaiseksi rantapuistoksi. Sen elinkaari riippuu Eteläpuiston alueen jatkosuunnittelusta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>