Uutiset

Useita Tampereen Areenan sopimuksia hyväksyttiin

Useita Tampereen Areenan sopimuksia hyväksyttiin

Useita Tampereen Areenaa koskevia sopimuksia on hyväksytty. Kaupunginhallitus hyväksyi Kansi ja Areena -hankkeen käytön aikaa koskevan sopimuksen, rautatiealueen käyttöoikeussopimuksen ja tonttien maanvuokrasopimuksen.

Tonttien ja kannen käyttöön, vuokraamiseen ja hallintaan liittyvää sopimuskokonaisuutta on valmisteltu Tampereen kaupungin, Liikenneviraston sekä SRV:n toimesta vuoden 2017 aikana. Rakennustöitä odotetaan alkavaksi syksyllä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>