Uutiset

Akaan Seutu: Kirkonkylän koulussa mikrobivaurioita ja vioittunutta materiaalia

Akaan Seutu: Kirkonkylän koulussa mikrobivaurioita ja vioittunutta materiaalia

Akaassa Kirkonkylän koulun tuorein kuntotutkimus on valmistunut. Rakennuksessa on mikrobivaurioita useassa kohdassa niin ulko- ja väliseinissä kuin välipohjarakenteissa, kertoo Akaan Seutu. Jo aiemmin tutkimuksissa selvisi, että alapohjarakenteisiin on jäänyt vaurioitunutta materiaalia.

Lisäksi kellarikerroksen korjattujen rakenteiden pinnoite irtoilee paikoin maaperäkosteudesta johtuen. Nyt tehdyt tutkimukset ovat seurausta Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräyksestä selvittää rakennuksessa säännöllisesti oleskelevien henkilöiden turvallisuus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>